obwód pod biustem
cm
obwód w biuście
cm
podano niepoprawny wymiar
twój rozmiar to:
polityka prywatności

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO MAMBRA.PL

  

  1. Administratorem danych osobowych Klientów sklepu internetowego www.mambra.pl jest Mambra s.c. Katarzyna Deskur Wojciech Walczak z siedzibą: ul. Marszałkowska 18 lok. 5, 00-590 Warszawa.

  2. Złożenie zamówienia w sklepie internetowym jest równoznaczne ze zgodą na przechowywanie i przetwarzanie przez Administratora Danych Osobowych zawartych w zamówieniu, zgodnie z obowiązującymi przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych w celu nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania Umowy sprzedaży zawartej z Klientem. W pozostałym zakresie przetwarzanie danych osobowych Klienta wymaga jego zgody. Podanie danych osobowych przez Klienta jest dobrowolne.

  3. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od użytkowników dane do podmiotów takich jak firmy kurierskie czy operatorzy systemów płatności. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Ponadto, podane przez użytkownika informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej, jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa. Dane osobowe zostaną usunięte na pierwsze żądanie Klienta zgłoszone w formie pisemnej lub za pośrednictwem poczty elektronicznej.

  4. Każdy Klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania na stronie internetowej. Każdy klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać.

  5. Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z witryny. Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na komputerze użytkownika zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez użytkownika z witryny i sklepu internetowego. Wykorzystywane przez sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez użytkownika z witryny i służą do przechowywania informacji takich jak hasło czy login użytkownika, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z witryny. Sklep Internetowy wykorzystuje poniżej wymienione pliki cookies w następujących celach:

     - "client" i "_IAI_AC" - są to cookie stałe z identyfikatorami sesji z czasem życia odpowiednio 1 dzień i 7 dni.
     - "page_counter" - licznik ilości obejrzanych podstron, który może być używany przez klienta do wbudowanych i własnych skryptów JavaScript wykonujących określone akcje (np. ograniczenie ilości wyświetlonych na raz reklam) z czasem życia 1 dzień.

    Wśród plików cookies wystepują także pliki wykorzystywane przez zintegrowane ze sklepem internetowym serwisy np. Google Analytics oraz przeglądarki np. Google, które podlegają ich własnej polityce prywatności. W każdym wypadku użytkownik może zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć stałe pliki cookies, wykorzystując stosowne opcje swojej przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystanie z pliku pomocy przeglądarki lub skontaktowanie się z producentem przeglądarki, która jest wykorzystywana.


  6. O ile wyrazili Państwo zgodę na przesyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych produktów własnych sklepu www.mambra.pl. Zgoda może zostać cofnięta w każdej chwili np. poprzez przesłanie wiadomości e-mail z informacją o rezygnacji na adres mambra@mambra.pl.

 

Sprzedawca oświadcza, że zobowiązuje się chronić wszelkie informacje ujawnione przez Klientów zgodnie z zasadami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności danych wynikającymi z obowiązujących przepisów prawa.

Mambra.pl nie udostępnia i nie sprzedaje danych osobowych swoich klientów.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel